Jag har blivit inbjuden till Komp

Updated 24/8/21 by Johanna Dovander

Du kommer att få ett unikt, personligt nyckelord via SMS om en familjemedlem har bjudit in dig till att använda Komp. Om du inte har fått ett sms, be dina familjemedlemmar att bjuda in dig till Komp-appen.

Följ steden nedan för att ansluta och komma igång med Komp:

1. Ladda ner Komp från App Store eller Google Play.
  1. Öppna appen och tryck på Skapa användare
  2. Du kommer att behöva lägga till ett nyckelord. Du hittar nyckelordet i ditt SMS.
    Fungerar inte nyckelordet? Tryck här för att ta reda på vad du kan göra.
  3. Ge Komp ett smeknamn (t.ex. Mamma eller Farfar) och skapa din personliga profil.
  4. Bjud in nya familjemedlemmar genom att trycka på ikonen Inställningar i det övre högra hörnet > Användare > Bjud in andra.
    Användare bjuds in via telefonnummer eftersom de får ett unikt nyckelord så att de kan ansluta till Komp.