Kan man lägga til WiFi från distans?

Updated 2/9/21 by Lizette

Ja, du kan lägga till ett WiFi-nätverk på distans så länge Komp redan är online, till exempel på ett annat nätverk eller på 4G:n till det inbyggda SIM-kortet.

Om Komp är "otillgänglig" i appen, måste du vara i samma rum som Komp för att lägga till ett nätverk via Bluetooth.

Följ dessa steg för att lägga till ett WiFi-nätverk på distans

1. Öppna appen
  2. Tryck Inställningar > Internet
  3. Välj nätverket från listan. Om nätverket inte finns i listan kan du lägga till det manuellt. Skrolla ner och tryck på manuellt... Du måste veta namnet på nätverket (SSID).
  4. Fyll i lösenord, och om det efterfrågas, även användarnamn
  5. Tryck Spara
Du kan lägga till ett nätverk även om nätverket för närvarande inte är tillgängligt. Välj Manuellt för att lägga till nätverket. Du behöver rätt nätverks-nan (SSID) och lösenord.