Bjud in personal

Updated 10/4/20 by Simon Oliver Ommundsen

Anställda som ska ha tillgång för att använda KOMP Pro måste bjudas in av systemadministratören och kan sedan skapa sin användarprofil. Det finns ingen gräns för antalet anställda som kan använda KOMP Pro.

Bjud in personal

Anställda bjuds in via e-post. Vi rekommenderar därför att du har en färdig lista med epost-adresser till personalen som ska använda KOMP Pro.

1. Tryck på Personal i huvudmeny
  2. Tryck på Bjud in personal
  3. Skriv in personens epost-adress och tryck Bjud in
  4. Du har också möjlighet att lägga till den anställda i en grupp eller välja tillgångsnivå när du bjuder in.
  5. Den anställda kommer få en e-post med instruktioner om hur man upprättar en profil.
    Om e-posten inte kommer fram så rekommenderar vi att man ser så att den inte har hamnat i skräppost, eller att adressen är korrekt inskriven.
Kom ihåg att lägga till den anställda i en grupp

Ta bort en anställd från KOMP

Om en anställd till exempel har slutat sitt jobb och inte längre ska ha tillgång till KOMP Pro kan du ta bort dem.

Det görs enklast genom att gå in på personens profil och välj Radera profil.