Jag kan inte koppla till KOMP via bluetooth

Updated 22/6/20 by Jesper Vestergaard

Vänligen försök följande steg om du inte kan koppla til KOMP via Bluetooth:

1. Se till att Bluetooth och platstjänster är på
    Bluetooth ikonet kommer synas, eller kolla inställningar på din telefon. Några telefoner kräver också platstjänster för att koppla till enheter som KOMP.
  2. Starta om din telefon och/eller KOMP
    Stäng av KOMP, koppla fra strömkabeln i 10 sekunder, starta upp KOMP igen.
  3. Försök med en annan telefon eller surfplatta.
    Om möjligt, invitera et annat familjemedlem och försök göra tillkopplingen med en anna telefon. Ibland, tyvärr, kan telefonens Bluetooth var utdaterad. Om man försöker med en annan enhet, vänligen starta om KOMP först vid att koppla från strömkabeln i 10 sekunder. .

Om allt ovan fortfarande inter fungerar, är det bäst at du kontaktar oss, så att vi kan assistera dig direkt.

Vi har upplevt att några kunder har problem med at koppla till KOMP med Bluetooth med några Samsung, och lågkost Android modeller. Det är oftast för att platstjänster måste aktiveras.

Det är möjligt att använda en USB-till-ethernet adapter och använda et trådbundet nätverk men det kan vi inte garantera att fungerar.