Felmeddelande: “KOMP är inte tillgänglig”

Detta felmeddelande indikerar att det inte är möjligt att ansluta till KOMP. Detta händer när strömkabeln dras ur, eller när KOMP inte är ansluten till WiFi. Vänligen dubbelkolla med användaren att strömkabeln är ansluten till KOMP. Om felmeddelandet kvarstår är det något fel med WiFi-anslutningen. Starta om KOMP för att se om det löser problemet.

Om det inte fungerar är det något fel på WIFi nätverket. Det brukar hjälpa att starta om routern.