Hur lägger jag till en AV1 i min AV1 Assistant app?

Du måste ladda ner AV1 Assistant appen från App Store eller Google Play och skapa en profil innan du kan lägga till en AV1.

Om du är den första som registreras som en medhjälpare kan du använda samma nyckelord som eleven använde för att komma igång med AV1. Om en annan medhjälpare redan är registrerad, måste du bli tillagd av den redan registrerade medhjälparen eller via AV1 appen.

Man kan lägga till en AV1 via AV1 appen eller via AV1 Assistant appen.

Jag är den första som registreras som medhjälpare.

1. I “Hem” fliken, tryck på  “Lägg till AV1”-ikonen i översta högra hörnet.
  2. Skriv in nyckelordet som eleven använde när hen kom igång med AV1. Nyckelordet hittar du på kortet som följde med i lådan eller i MyAdmin portalen.
  3. Du kan lägga till smeknamn till AV1 för att göra det lättare att känna igen dem. Det kan till exempel vara namnet på personen som har roboten. Smeknamnet är bara synligt för dig. Du kan alltid ändra detta under “Inställningar” → “Ange smeknamn”.

Jag behöver läggas till som en medhjälpare.

1. Under “Inställningar”, trycker du “Medhjälpare”.
  2. Tryck på knappen “Lägg till en medhjälpare”.
  3. Skriv in telefonnumret som är registrerat på medhjälparens profil och tryck “Nästa”.
  4. Bekräfta den inbjudne medhjälparen genom att verifiera dess förnamn och roll.
  5. Medhjälparen får ett meddelade om att en AV1 har lagts till.

Om AV1 inte syns när AV1 Assistant appen öppnas, vänligen stäng ner appen och öppna den igen.