Har du fått en notis om att starta ett 4G-abonnemang?

Uppdaterad 3 months ago av Lizette

Om du har fått en notis som ber dig att starta ett 4G-abonnemang har du använt Komps 4G ett tag, utan kostnad. När du köpte Komp hade du två alternativ: Inkludera ett 4G-abonnemang eller använda befintligt WiFi. Om du valde att ansluta till WiFi och av någon anledning inte lyckades ansluta har Komp anslutit sig till 4G via sitt integrerade SIM-kort. Vi utvecklar ständigt Komp för att det ska fungera så smidigt som möjligt och nu är systemet för 4G-abonnemang genom Komp-appen klart. Det betyder att för vissa kunder har 4G varit tillgängligt kostnadsfritt, men från och med nu behöver du ha ett aktivt abonnemang för att det ska fungera. Om det finns WiFi tillgängligt kan du lägga till det via Komp-appen.

Om du behöver lite mer tid för att hitta nätverksdetaljer, tryck på alternativet "Påminn mig senare" och lägg till WiFi så fort som möjligt för att se till att du inte tappar anslutningen till din Komp. Kunder som inte lägger till WiFi eller startar ett 4G-abonnemang kommer att förlora anslutningen till Komp, eftersom Komp är beroende av internetuppkoppling för att fungera. Om du har anslutit Komp till WiFi och du fortfarande får det här meddelande, dubbelkolla att informationen om WiFi-nätverket är korrekt.

För att starta ett 4G-abonnemang via appen, följ dessa enkla steg:

1. Klicka på inställningar (kugghjulet) uppe i högra hörnet i appen
  2. Scrolla ner till "Tilläggstjänster" och välj 4G-abonnemang
  3. Välj "Starta prenumeration" och du är igång!

Här hittar du mer information om 4G-abonnemanget

Hur lägger jag till WiFi?