Använda Komp-appen

Updated 24/8/21 by Johanna Dovander

Komp-appen är din väg in till Komp-enheten.

Genom appen kan du skicka foton, meddelanden och ringa videosamtal. Du kan också ändra språk, tidsson och lägga till funktioner så som väder.

Denna artikel kommer ge dig en introduktion til nyckelfunktionerna i Komp-appen.

Komp-appen är kompatibel med iOS (11.0 och senare) och Android (7.0 och nyare).

Flödet

Flödet visar alla foton och meddelanden som har skickats av familjen. Du kommer bara se det innehåll som också visas på Komp-enheten.

Innehållet på Komp-enheten kommer visas i en kontinuerlig slinga tills tiden som blivit förinställd avslutas.

Skicka foto och meddelanden

Du kan skicka foto och meddelanden genom att trycka på Lägg till. Efter att du har laddat upp en bild eller skrivit ett meddelande ser du en förhandsgranskning av ditt innehåll och kan ställa in hur länge det ska visas på Komp-skärmen.

Du kan också lägga till text på dina bilder. Texten kan placeras i alla hörn. Bilden kommer först visas utan text och sen med text på Komp-enheten. Därför gör det ingenting om texten täcker delar av bilden.

Du kan välja att ett meddelande ska vara privat, vilket betyder att det inte kommer visas i familjens flöde, utan bara på Komp-enheten.

Videosamtal

Tryck på Samtal för att ringa ett videosamtal til Komp. Vänligen notera att Komp måste vara påslagen och online.

Videosamtalet kommer automatisk kopplas upp efter 10 sekunder, om inte användaren stänger av Komp-enheten när du ringer.

Inställningar och widgets

Tryck på ikonen Inställningar för att gå till inställningar.

Här kan du: