Använda KOMP appen

Updated 20/3/20 by Simon Oliver Ommundsen

KOMP appen är din väg in till KOMP enheten.

Appen låter dig skicka foto, meddelanden och ringa videosamtal. Du kan också ändra språk, tidsson och lägga till widgets som väder.

Denna artikel kommer ge dig en introduktion til nyckelfunktionerna i KOMP appen.

Flödet

Flödet visar alla foton och meddelanden som är skickat av familjen. Du vill bara se innehåll som också kan ses på KOMP enheten.

Innehållet på KOMP enheten kommer visas i en kontinuerlig slinga till det utgår.

Skicka foto och meddelanden

Du kan skicka foto och meddelanden genom att trycka Lägg til. Efter at du har uppladdad bilden eller skrivit ditt meddelande kan du ta en genomgång av ditt innehåll, och sätta en varaktighet.

Du kan lägga till text på bilder. Texten kan placeras i alla hörn. Bilden kommer först visas utan text, och sen med text på enheten. Därför gör det inget om texten täcker till delar av bilden.

Du kan välja att ett meddelande ska vara privat, som betyder at det inte vill komma upp i familjens flöde, men kommer fortfarande att dyka upp på KOMP.

Videosamtal

Trykk på Samtal för att ringa ett videosamtal til KOMP. Vänligen notera att KOMP måste vara online och påsatt.

Videosamtalet kommer automatisk kopplas till efter 10 sekunder, om inte användaren stänger av KOMP på enheten.

Inställningar och widgets

Tryck på Inställningar-ikonet för att gå til inställningar.

Här kan du:

• Lägga til WiFi-nätverk
  • Invitera familjemedlemmar
  • Aktivera widgets som vädret
  • Få tillgång til våra supportsidor
  • Se information om KOMP (mjukvaruversion etc.)