Abonnemang och returer

Updated 16/8/21 by Johanna Dovander

Abonnemang

Alla AV1-kunder behöver ett aktivt abonnemang för att AV1 ska fungera. Om man har köpt AV1 representerar servicepaketet abonnemanget. Abonnemanget har ett start- och slutdatum.

Servicepaketet inkluderar obegränsat 4G/3G data över mobilnätverket i det landet där den är köpt. Ditt servicepaket är giltigt i det landet den är köpt, och kan också användas i EU/EEA. Om du hyr AV1 är servicepaketet inkluderat i hyresprisen.

Om du vil pausa ditt abonnemang under ett aktivt servicepaket, är det möjligt i maximum två månader om ditt aktiva servicepaket är på minst 12 månader. Bara kontakta oss så fixar vi det.

Automatiska mjukvaruuppdateringar

Ditt AV1-servicepaket inkluderar automatiska uppdateringar till den senaste tillgängliga mjukvaran. Din senaste mjukvaruversjon hittar du i appen, eller genom att kontakta kundsupport.

Gratis service

Vid tillverknings- eller hårdvarufel kommer No Isolation att reparera enheten utan kostnad så länge det finns ett aktivt AV1-servicepaket.

Returer

Om roboten behöver service, vänligen kontakta oss, så skickar vi alla nödvändiga dokument för att sända in AV1 och för att organisera upphämtning av kuriren.

Når hyresperioden är över så skickar vi automatisk en faktura för förnyelse av hyresperioden. Om du vill avsluta hyravtalet när perioden utlöper, kontakta oss innan hyresperioden är över och vi organiserar upphämtning av roboten.


How did we do?